Totaal aantal pageviews

maandag 25 juni 2012

Blogs en duur van bestaan (LET OP!)

Jullie blogs moeten blijven bestaan voor accreditatie-redenen (3 jaar). Ook zullen wij onze blog minimaal drie jaar in de lucht houden. Waarschijnlijk zelfs veel langer dan deze periode, voor leerdoeleinden van andere (jullie opvolgende) cohorten. Mochten er andere vragen hierover zijn, dan horen wij het graag.  

3 opmerkingen:

 1. Hoi Danielle en Dimphy,

  Wanneer de blogs zo lang in de lucht moeten blijven om accreditatie-redenen, is het dan ook zo dat de documenten zo lang opvraagbaar moeten blijven via dropbox? En als dat zo is, op welke manier gaat het dan opgelost worden wanneer de opslagcapaciteit van dropbox overschreden dreigt te worden?
  Of kan het ook op een andere manier voor de accreditatie aantoonbaar blijven?

  Deze vraag omdat de opslagcapaciteit van dropbox al bereikt is en ik voornemens was na afloop van het LA de documenten er vanaf te halen.

  Maandag ben ik ook op school, misschien dat we het er dan over kunnen hebben.

  Gr Jennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit kan handig zijn voor iedereen met een blogger-blogsite. (de meeste dus)
  http://bloggersitedesign.com/how-to-back-up-your-blogger-blog/

  Heb het zelf nog niet geprobeerd, heb geen blogger.

  Maak een backup want het is niet in jullie handen dat de site nog 3 jaar bestaat. (Dat bepaalt google, eigenaar van blogger en niet de gebruikers)

  Overigens worden de bestanden in jouw dropbox NIET in de backup meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor deze toevoegingen. Voor alle duidelijkheid. Wij "scrape-n" en maken ook nog "screendumps". De belangrijkste documenten slaan wij ook op van jullie. Dat doen wij elk jaar. Mooier is het integrale geheel te zien. Dus vandaar dat wij de blogs zo lang mogelijk in de lucht houden. Uiteraard hebben wij geen zeggenschap over beslissingen van hogerhand, maar we zijn ze wel voor. Vorig jaar hebben we ook de websites gescraped.

  Groet, Dimphy en Danielle

  BeantwoordenVerwijderen